Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aktuality spolku

 

Cena Dr. V. Jíry - nominace

18.března 2024
      Hledají se funkcionáři na nominaci k udělení ocenění "Osobnost fotbalu - nositel plakety Dr. Václava Jíry." 
Vaše návrhy, prosím, zašlete nejpozději do 25.  3. 2024 na sekretariát OFS Přerov. V příloze  e_mailu zasílám formulář na nominaci.
Děkuji za spolupráci.
Ing. Radka Caletková - sekretář OFS Přerov

 

Školení oddílových rozhodčích - náhradní termín

11.března 2024

       Další školení kvalifikovaných oddílových rozhodčích proběhne při náhradním semináři rozhodčích OFS Přerov ve čtvrtek 14.3.2024 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OFS Přerov.
Ing. Radka Caletková - sekretář OFS Přerov  

 

FAČR GROUP

8.března 2024

      Fotbalová asociace České republiky a její dceřiné společnosti (dále „FAČR GROUP“) zachovávají nulovou toleranci k jakémukoli nelegálnímu jednání a zabezpečuje maximální transparentnost, legalitu a etiku v rámci svého prostředí. Součástí vnitřní kultury FAČR GROUP je Criminal compliance program (viz https://facr.fotbal.cz/).

 

tren.jpg

 

Školení oddílových rozhodčích

11.února 2024

       Dne 8. 3. 2024 od 16.30 hod. proběhne školení rozhodčích OFS Přerov včetně školení oddílových rozhodčích. Všichni adepti z řad oddílů, kteří toto školení absolvují budou zapsáni na nominační listinu rozhodčích a budou tak moci být za výkon své funkce odměňováni.

Školení povinné není, nicméně abychom mohli finančně odměnit za výkon funkce oddílové rozhodčí, je nezbytné toto školení absolvovat, aby daná osoba mohla být zapsána na listinu rozhodčích OFS. Kdo školení neabsolvuje bude moci i nadále vykonávat funkci oddílového rozhodčího, nicméně nebude moci pobírat za výkon funkce finanční odměnu.

Jestliže na utkání nebude delegován rozhodčí nebo asistenti rozhodčího a na takovém utkání (ať již domácím či venkovním) bude přítomna tato vyškolená osoba a tato bude vykonávat funkci R nebo AR, bude přidána do konkrétního zápisu o utkání jako kvalifikovaný rozhodčí (AR) a bude za výkon dané funkce pobírat odměnu dle platného sazebníku odměn rozhodčích. Tímto Vás žádám, abyste s dostatečným časovým předstihem probrali v oddílech případná vhodná jména na tuto funkci.

 

Partner OFS Přerov

22.ledna 2024    max.jpg

Dalším partnerem OFS Přerov je firma MAX SERVIS. Jedná se o hlavního partnera Okresní soutěže mužů. 

Nabízí komplexní služby v oblasti požární ochrany a prodeje hutního materiálu v rámci celé ČR. Na trhu s požární ochranou se pohybují již od roku 1995. Díky rostoucímu počtu odběratelů a stále se rozšiřujícím službám v roce 2006 založili MAX SERVIS s.r.o. Věnují se poskytování komplexních služeb – od prodeje požární techniky, přes revize požárně bezpečnostních zařízení či plnění a tlakové zkoušky lahví až po povrchovou úpravu kovů.

Společnost se zabývá také prodejem nerezového materiálu. Mezi jejich sortiment patří široká nabídka produktů dodávaných od největších dodavatelů z Evropy.

Více na jejich webových stránkách - Požární ochrana (maxservis.cz)

 

Členský příspěvek FAČR pro rok 2024

16.ledna 2024

     Aby bylo členství ve FAČR zachováno pro rok 2024, musí být v souladu s § 18 odst. 2 Evidenčního a registračního řádu FAČR členský příspěvek zaplacen do 28. 2. 2024 s tím, že jej lze platit už od 1. 1. 2024. Došlo k úpravě výše příspěvků na částku 200 Kč ročně pro jednotlivce do 18 let a důchodce, pro ostatní fyzické osoby je částka 400 Kč ročně.

    Členský příspěvek může být hrazen členem jako fyzickou osobou samostatně, zpravidla je však hromadně hradí za své členy členský klub. Doporučujeme tedy ověřit si své členství na stránce is.fotbal.cz a v případě dosavadního neuhrazení se buď domluvit s členským klubem na jeho uhrazení, nebo jej uhradit vlastním postupem prostřednictvím stránky is.fotbal.cz 

 

 

Doškolení trenérů FAČR

9.ledna 2024

      Doškolení trenérů FAČR licence C a UEFA B proběhne 20.1.2024 v Olomouci. Další doškolení bude až v listopadu 2024.
Školení UEFA B proběhne od 9.3.-16.6.2024 v Olomouci a ještě je možnost se na toto školení přihlásit. Více informací ke školení Vám v případě zájmu poskytne p. Kroča (kroca.fotbal@seznam.cz).

 

Informace o členských příspěvcích FAČR na rok 2024

2.ledna 2024

Fotbalová asociace České republiky informuje své členy o změně výše členských příspěvků na rok 2024, což vychází z usnesení poslední Valné hromady FAČR.

Dne 23. června 2023 se konala 25.  řádná Valná hromada FAČR, která rozhodla o úpravě členských příspěvků pro nadcházející rok 2024, a to ve výši členského příspěvků 400 korun za rok s tím, že u osob mladších 18 let a osob starších 70 let je částka snížená na 200 korun za rok.

Usnesení Valné hromady FAČR: https://www.fotbal.cz/facr/usneseni-25-radne-valne-hromady-facr-konane-dne-23-cervna-2023/a18545).

Členové mají možnost uhradit členský příspěvek do konce února, s dodatečnou lhůtou do 15. března příslušného kalendářního roku. Lhůty tedy zůstávají stejné jako doposud.

 

 

Zápis STK OFS Přerov č. 15

06.listopad 2023

- STK schválila podzimní část soutěží SR 2023/2024.

- STK upozorňuje oddíly na povinnost mít platný řád pořadatelské služby ne starší 3 let, dle Rozpisu soutěže OFS Přerov čl. 2. Termín odevzdání nejpozději do 30. 11. 2023.

 

tl-24.jpg

 

Napsali o nás

19.října 2023

Miroslav Raindl (Facebook)
         FC Dukla Hranice bilancovala. Hráči se sešli s trenérem a předsedou FC aby zhodnotili poměrně úspěšný podzim. Trenér Vladař chválil, ale také se k některým nedostatkům vyjádřil poměrně kriticky. Přesto však hráči, trenér i vedení vyjádřili společné odhodlání umístit se na předních pozicích tabulky s naději postupu do vyšší soutěže.
A tak nezbývá než popřát k úspěchu. DUKLA DO TOHO!!!

 

Nový příspěvek na listu "Videa spolku"

10.října 2023

      Rozhovor s trenérem Dukly na hřišti "U Splavu" dne 30.9.2023 z Televizního zpravodajství, které nám poskytl vedoucí zpravodajství Vlastimil Mach.

 

So Křenovice - FC Dukla Hranice

1.kolo 8.října 2023 v 15,00 hod.

krenovice.jpg       vs.jpg       dukla_hranice.jpg

1 : 2 (0:0)

 Zápis o utkání

 

Výpis ze zápisu STK č. 9 - 23/24

27.září 2023

      STK upozorňuje oddíly na povinnost mít platný řád pořadatelské služby ne starší 3 let, dle Rozpisu soutěže OFS Přerov čl. 2. Termín odevzdání nejpozději do 15. 10. 2023

 

lobotice.jpg

 Sponzor MU: pan Čoček Petr - fanoušek Dukly a fi. kunst.jpg 

 Zápis o utkání

 

TJ So Soběchleby - FC Dukla Hranice

8.kolo 24.září 2023 v 10,00 hod.

ofs_vel..jpg        vs.jpg       dukla_hranice.jpg

0 : 7 (0:4)

 Zápis o utkání

 

polkovice.jpg

 Sponzor MU: smoos.jpg

 Zápis o utkání

 

TJ So Černotín - FC Dukla Hranice

6.kolo 10.září 2023 v 16,00 hod.

kopana_123.gif          vs.jpg         dukla_hranice.jpg

1 : 2 (0:1)

 Zápis o utkání

        V 5. soutěžním utkání Přerovské okresní soutěže se hrálo derby, ve kterém Černotín hostil Hranickou Duklu. Začátek utkání byl z obou stran poměrně nervózní, nicméně po 20 minutách hry se Dukla chopila iniciativy a začala diktovat tempo zápasu a to vyústilo v samotném závěru poločasu vedením Dukly, kdy se prosadil Shevchuk.

Po změně stran se obraz hry nezměnil a Dukla zvýšila vedení na 0:2, kdy se prosadil Dominik Hrazdil. V závěru utkání dokázal ještě Černotín snížit skóre na 1:2, ale i tak se nakonec ze 3 bodů radovala Dukla. 

 

 

 

lovesice.jpg

 Sponzor MU: Mgr. Miroslav RAINDL – psycholog mládeže a příznivec hranické kopané a skalní fanoušek Dukly Hranice

 Zápis o utkání

      Dukla ve čtvrtém soutěžním utkání letošní sezóny hostila Lověšice B. Od začátku utkání se Dukla chopila iniciativy a hned z první akce skóroval ukrajinský legionář Shevchuk. Po několika neproměněných šancích se domácí nakonec radovali po standardní situaci, když si na krásný centr naskočil Havran. Do poločasu pojistil vedení debutant Lhotský.

Do druhého poločasu vstoupila Dukla ve vlažném tempu a po chybě v obraně inkasovala a hosté snížili na 3:1. Hned na to však Dukla zareagovala dvěma rychlými góly Hýži a Balka. Dukla byla při chuti až do samého závěru a přidala ještě 4 góly, když se postupně prosadili podruhé Hýža, Shevchuk a Lhotský a gól přidal také Hrazdil. Konečné skóre tak bylo 9:1 pro Duklu.

 

Sportovní Club Stará Ves - FC Dukla Hranice

4.kolo 26.srpna 2023 v 16,30 hod.

st.ves.jpg           vs.jpg          dukla-znal-kul.bar..jpg

2 : 1 (0:1)

 Zápis o utkání

         Ve 3. soutěžním utkání podzimní části okresní soutěže Dukla zavítala do Staré Vsi. Na začátku je nutné zmínit, že Dukla hrála jen v 11 mužích ve 33 stupních Celsia. Napříč nepříznivým podmínkám se Dukla dokázala dostat do vedení díky střele z velké vzdálenosti Fojty, který trefil tyč a Hýža svou pohotovou dorážkou poslal Duklu do vedení. Jako v minulých zápasech Duklu trápila koncovka, kde ve vyložených šancích selhali Balko, Mičkal a Shevchuk.

Do druhého poločasu vstoupila Dukla nervózně a byla znát i únava. Po chybné rozehrávce Dukly domácí srovnali na 1:1 a několik okamžiků po té se ujali vedení 2:1. Hostující Dukla si však na závěr dokázala vytvořit tlak, ale další 2 slibné šance neproměnila.

trenerska-licence.jpg

jezernice.jpg

Sponzor MU: media-steel.png

Zápis o utkání

TJ So Tovačov "B"- FC Dukla Hranice

2.kolo 12.srpna 2023 v 17,00 hod.

tovacov.jpg          vs.jpg          dukla-znal-kul.bar..jpg

2 : 0 (0 : 0)

       Dukla přijela do Tovačova bez několika opor a v 1. poločase si vytvořila několik velkých šancí, které se nepodařilo proměnit. Ve 2. poločase, který měl vyrovnanější průběh udělal ke konci zápasu hrubou chybu hostující hráč Vašek a domácí lehce skórovali. V závěrečných minutách na rohový kop nabíhali všichni hráči Dukly včetně brankáře a z následujícího protiútoku domácích, dali gól do prázdné branky. Nejlepší hráči Dukly byli Balko a Havran.

 Zápis o utkání

 

Ukončený ročník 2022 / 2023

TJ So Horní Moštěnice "B" - FC Dukla Hranice

22.kolo 11.června 2023 v 17,00 hod.

kopana_123.gif      f16.jpg      dukla-znal-kul.bar..jpg

Kont. 3 : 0

 

 

Pozvánka na mezistátní přátelské utkání

OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ PŘEROV

       Pozvánka na mezistátní přátelské fotbalové utkání s výběrem funkcionářů Oblastného futbalového zväzu Považská Bystrica VV OFS Přerov, prostřednictvím předsedy

kopana_122.jpg       vs.jpg      pov_bystrica.jpg

VV Mgr. Romana Párala Vás srdečně zve na mezistátní přátelské fotbalové utkání s výběrem funkcionářů OFZ Považská Bystrica, které se uskuteční dne 24. června 2023 na fotbalovém hřišti ve sportovním areálu FC Želatovice.

Den utkání: 24. 6. 2023 (sobota)

Začátek utkání: 17:30 hodin

 Sraz účastníků: 16:30 hodin ve sportovním areálu Místo: obec Želatovice

Program pro výpravu ObFZ Považská Bystrica:

Příjezd ObFZ PB: do 13:30 hodin

14:00 – 16:00 hodin volný program - prohlídka zrekonstruovaného hradu Helfštýn

Společný program:

17:30 hodin přátelské utkání OFS Přerov – ObFZ Považská Bystrica

20:00 hodin – 24:00 hodin posezení ve sportovním areálu

Tímto srdečně zveme partnery OFS Přerov, zástupce jednotlivých oddílů, pozvané hosty, členy komisí OFS Přerov, sportovní veřejnost

 

 

Pozvánka na losovací aktiv OFS Přerov 

Losovací aktiv Okresního fotbalového svazu Přerov pro SR 2023/24, se uskuteční ve čtvrtek 29. června 2023 od 17:00 hodin (prezentace od 16:30 hod.) v salonku Hotelu Na Jižní v Přerově

PROGRAM:

  1. Zahájení
  2. Zhodnocení SR 2022/2023
  3. Informace k zahájení SR 2023/2024, organizační záležitosti
  4. Rozlosování SR 2023/2024
  5. Závěr

Losovacího aktivu jsou povinni účastnit se zástupci všech členských klubů, které podaly přihlášku družstva do soutěže, dle SŘ FAČR § 17 bod 3. Zpětvzetí přihlášky družstva do soutěže jsou členské kluby oprávněny podat nejpozději čtyři dny před konáním losovacího aktivu, dle SŘ FAČR § 17 bod 4.

 

tovacov.jpg

Sponzor MU: kunst.jpg

Zápis o utkání

 

Upozornění STK OFS Přerov č.25

Sportovně technická komise OFS Přerov upozorňuje fotbalové kluby na tyto důležité termíny:

- 31. 5. 2023 – termín, do kterého nejpozději rozešle sekretář OFS Přerov na fotbalové kluby pozvánky na losovací aktiv a přihlášky do soutěží na nový SR 2023/2024,

- 16. 6. 2023 – termín zaslání vyplněných přihlášek do soutěží OFS Přerov,

- 29. 6. 2023 – Losovací aktiv soutěží OFS Přerov pro soutěžní ročník 2023/2024, místo a čas konání bude upřesněno v pozvánce

Struktura soutěží řízení OFS Přerov:

- kategorie muži: OP a OS mužů, ve stávajících počtech,

 

FC AJAX Bezměrov "B" - FC Dukla Hranice

20.kolo dne 28.května 2023 v 17,00 hod.

 ofs_m.jpg     f16.jpg      dukla-znal-kul.bar..jpg

2 : 1 (0:0)

 Zápis o utkání

 

 

krenovice.jpg

Sponzor MU: Miroslav RAINDL - pedagog, psycholog a velký fanda Dukly.

Zápis o utkání

 

TJ So Černotín - FC Dukla Hranice

18.kolo dne 14.května 2023 v 16,00 hod.

 ofs_m.jpg     f16.jpg      dukla-znal-kul.bar..jpg

0 : 3 (0:2)

  Zápis o utkání

        18. kolo přineslo derby v tradičním nedělním čase mezi domácím Černotínem a hostující Duklou Hranice. Dukla chtěla odčinit domácí podzimní porážku s Černotínem a proto k zápasu odjížděla v plné síle.  Hned ve 2. minutě se prosadil Fojta a určil tím ráz zápasu. Dukla skvěle hrála v obraně a dařilo se jí proměňovat šance, kdy ve 23. minutě zvýšil skore Novotný na 2:0 pro Duklu, což byl i poločasový výsledek. Dukla ve druhém poločase  pokračovala ve stejném tempu a v 72. minutě se podruhé v zápase prosadil Fojta. Do konce zápasu se už žádný tým neprosadil a tak Dukla vyhrála po výborném výkonu 3:0.

 

stara-ves.jpg

Sponzor MU: mediasteel.jpg

Zápis o utkání

 

Video ze zápasu Dukla - Polkovice je uložené ve složce "Video spolku"

 

polkovice.jpg

Sponzor MU: smoos.jpg

   15. kolo mezi domácí Duklou Hranice a Polkovicemi mělo tentokrát speciální náboj a to v podobě zpestření, o které se postarala slovenská televize s pořadem Iná liga. Dukla hned od začátku ukazovala roli favorita a vytvořila si tlak, který bohužel vyústil jen v několik nevyužitých příležitostí. Ke konci poločasu pak přišel pro Duklu trest v podobě pokutového kopu, který hosté proměnili a poločasové skore tak bylo na 0:1 pro Polkovice. Po přestávce Dukla výrazně zvýšila efektivitu a hned ve 46. minutě srovnal svým prvním gólem za Duklu Petr Smolka. V 52. minutě následoval rohový kop, na který si naskočil Havran a dostal domácí do vedení. Dukla neměla dost a přidala další 4 góly během pouhých 16-ti minut, když nejprve Balko z voleje zvýšil na 3:1, poté se Martin Rössner těšil ze své první ligové trefy a nakonec ještě přidal 2 branky nejlepší střelec Dukly Radim Novotný. Dukla tak porazila Polkovice 6:1.

 

jezernice.jpg

Sponzor MU: exit-belotin.jpg

    V sobotu 15. 4. se odehrálo utkání mezi domácí Duklou Hranice a Sokolem Jezernice. Dukla, po úspěšném vstupu do jarní části sezóny, chtěla navázat na výsledek z Lobodic a ukázat svou sílu i před domácím publikem. Skóre otevřel po půl hodině hry Novotný, který se znovu nejlépe zorientoval ve vápně po rohovém kopu a poslal Duklu do vedení. V následující minutě poslal Hrazdil do pokutového území nadýchaný centr, který si znovu našel Novotný a stanovil poločasové skóre na 2:0. V 50. minutě rozhodčí odpískal penaltu pro Duklu, které se ujal Dominik Hrazdil a s přehledem proměnil. V samém závěru utkaní ještě Hudeček našel dobře postaveného Havrana, který se dostal do zakončení a odrazem od hostujícího hráče uzavřel skóre na 4:0 pro domácí Duklu.